Bæredygtig søndags-spisning i Huks Fluks

Nyt bæredygtigt tiltag på Huks Fluks inviterer gæsterne på tasting menu til skarp pris.

Bæredygtige søndage sydpå

Bæredygtige søndage sydpå

Hver søndag sammensætter vores køkkenchef Jean Louis en ny tasting menu af restaurantens forskellige råvarer. Formålet er at give gæsterne en særlig madoplevelse til en god pris og samtidig sikre, at vi udnytter vores lækre råvarer optimalt. Vi kalder det “Bæredygtige søndage sydpå”.

Det nye bæredygtige tiltag er ikke kun med til at sikre, at vi skåner miljøet ved at bruge de råvarer, som vi allerede har indkøbt og fået leveret. Det er også køkkenchefens mulighed for at afprøve nye kombinationer og kreationer. Som gæst kan du forvente forskellige skræddersyede retter med smag af Sydeuropa.

Til maden kan nydes et glas af forskellige vine fra hele verden til 50 kroner per glas. Søndagens vin følger temaerne til Huks Fluks’ vinsmagning om fredagen. (læs mere om After work - vinsmagning)

Først til mølle

Vi sætter kun et begrænset antal billetter til salg. Du er også velkommen til at kigge forbi på dagen, men vi kan ikke garantere plads til alle.

Hver søndag fra kl. 17-20
Tasting menu: 200 kr.
Vin per glas: 50 kr.