Spis og støt børn og unge med kræft
Igen i år deltager vi med tre restauranter til restaurantfestivalen Spis&Støt. Når du køber en Spis & Støt-menu, støtter du samtidig kampagnen “Kræft er ikke for børn”. Kampagnen er en indsats fra Kræftens Bekæmpelse, der støtter op om arbejdet med børn og unge op til 24 år, som har kræft, har haft kræft eller som er berørt af kræft. Det betyder blandt andet bedre og mere effektiv behandling for børn og unge, et godt liv efter sygdommen med færre senfølger og støtte og hjælp til de børn, der har en far eller mor, som har kræft.
Du kan vælge mellem følgende særligt udvalgte menuer i Kompasset, Peder Oxe eller Cap Horn.
Hvornår: 30. maj- 8. juni 2019
Menupris: kr. 250,- ex billetgebyr
Peder Oxe - køb billet
MENU
Laks
Rimmet laks med crudité af grønne asparges, rygeostcreme og rugbrødscrumble.
Okse
200 gr. oksefilet med kryddersmør, sauterede hvide og grønne asparges, små nye kartofler og rødvinssauce.
Parfait
Vaniljeparfait med marengs og jordbær.
Cap Horn - køb billet
MENU
Gazpacho
Afkølet tomatsuppe af solmodne tomater, olivenolie og chili serveres med agurk og peberfrugt.
Makrel
Stegt makrel serveret med salat af asparges, ærter, radiser, olivenolie og citron. Hertil Cap Horns kartoffelsalat rørt med creme fraiche, masser af krydderurter og smagt til med sennep.
Panna cotta
Koldskåls-panna cotta med sommerbær og knas af kammerjunker.
Kompasset - køb billet
MENU
Hafnia
Løgsild – københavnerkarry – brændt æg
Basic instinct
Tatar af okseinderlår – aioli – syltede beder – kartoffelchips
Mazarinkage
Rabarber – mazarin – havreknas – creme anglaise
Om Spis & Støt
Spis & Støt bliver afholdt for 5. år i træk. Restaurantfestivalen har gennem årene indsamlet 2,4 mio. kr. til kræftsagen. Spis & Støt er et samarbejde mellem restauranter landet over, DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse.