Østersonsdag i Store Strandstræde

DSC_0090.jpg

Østers er sunde, og delikate, og livet er for kort til kun at spise dem ved festlige lejligheder eller i weekenden. Derfor introducerer vi Østersonsdag - en casual og hyggeligt tilgang til østersspisning. Kig forbi til en enkelt eller gå all in med en Østersonsdags-pakke.

Onsdag kl. 16-19
Store Strandstræde 6
(uden for restaurant Zeleste)

Lær at åbne østers

Til Østersonsdag får du mulighed for at åbne dine østers selv. Det er ikke så svært, som man tror, selvom sunde østers er stramme. Vi viser dig teknikken og låner dig værktøjet.


Østers for nybegyndere

Er du ny østers-spiser, kan du starte med Fine de Claire-østers fra Bretagne. De franske østers har en let smag af hav. Du vælger selv, om du vil tilføre en af vores tre toppings: Havtorn, gin&tonic eller rødvinsvinaigrette med skalotteløg. Du kan jo altid starte med en enkelt til 20 kroner.

Fine de Claire

Fine de Claire

Verdens bedste østers

Til den garvede østersspiser har vi den franske østers Gillardeau. Gillardeau vurderes af flere specialister til at være en af verdens bedste. Smagen er mere fyldig og kødfuld end den anden. Udover havsmagen har den en let sødme og toner af nødder. Synes du også, at østers er bedst med et glas bobler til, kan du købe en Østersondag-pakke med 10 eller 20 stk. og en falske rosé Cava til en fordelagtig pris.

Østersonsdags-pakker

10 østers Fine de Claire + 1 flaske Rose Cava
450,-

10 østers Gillardeau + 1 flaske Rose Cava
500,-

20 østers Fine de Claire + 1 flaske Rose Cava
600,-

20 østers Gillardeau + 1 flaske Rose Cava
700,-

Enkelte østers

Fine de Claire til 20,-

Gillardeau til 25,-