Tre spirende kokke inviterer til middag

Mød tre dygtige kokkelever og smag deres spændende 5-retters menu, når Restaurant Zeleste afholder kokkeelevaften.

Det er kokkeelevernes helt egen aften og mulighed for at vise, hvordan de skaber en uforglemmelig gæsteoplevelse. Det gælder alt fra udarbejdelse af en lækker menu, tilberedelse og anretning af maden samt servering og præsentation for gæsterne.

”Vi glæder os til at vise gæsterne, hvad vi kan. Det er en del af de kreative muligheder, vi får hos Zeleste, og som er med til at ruste os til fremtiden”, siger Christian Staudt, som er en af aftenens tre ansvarlige kokkeelever.

Han lover, at gæsterne får en helt særlig og anderledes oplevelse og glæder sig til at forkæle gæsterne samt udfordre sine kompetencer som kok.

Hos Tholstrup, som ejer Zeleste sammen med syv andre restauranter, er kokkeelever en vigtig del af hverdagen.

Vi har en mangeårig tradition for at have et stort antal kokkeelever på tværs af vores restauranter. Det er vigtigt at give dem noget kreativ frihed, så de både kan udvikle sig selv og være med til at inspirere os og vores gæster”, fortæller René Kristensen, CEO for Tholstrup.

Christian Staudt valgte at søge en elevplads hos Zeleste for at få mere erfaring med fisk og skaldyr. Det vil gæsterne også opleve på aftenens 5-retters menu, som byder på blandt andet friterede østers og jomfruhummerravioli.

Hvorfor kok?

Christian_kokkeelev

“Efter folkeskolen fortsatte jeg samme vej, som mange andre – nemlig gymnasiet. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det boglige ikke var noget for mig. Til gengæld har jeg altid godt kunne lide at lave mad. Da jeg startede på kokkeuddannelsen følte jeg hurtigt, at jeg passede godt ind, og at jeg kunne lide det, jeg lavede”.

Navn: Christian Staudt
Alder: 24 år

Kokkelev: Zeleste
Færdiguddannet kok: Juni 2020

Læs mere om Christian og de to andre kokkeelever på Facebook .

 

Tholstrup