8 smagfulde idéer til jul

Fejr jul med os i Tholstrup i trygge rammer. Vores otte meget forskellige restauranter tilbyder hver især en eksklusiv julemenu. Alle menuer og julefrokoster serveres til både frokost og aften. Hver julemenu afspejler selvfølgelig den enkelte restaurants speciale, og det er derfor muligt at vælge både den helt traditionelle udgave, men også julemenuer med et twist.

Alle retter bliver lavet med sæsonens bedste råvarer udvalgt at vores dygtige kokke.

Her får du et overblik over restauranternes forskellige julemenuer.

Kontakt os via mail eller telefon, så hjælper vi jer med at planlægge den perfekte julefrokost.

Tlf.: +45 33 30 07 40


Nyhavns Færgekros julefrokost

politiken kopi.jpg

FØRSTE SERVERING
Sildebord Smag syv forskellige specialiteter: Julesild, Karrysild, sennepssild, kronesild, løgsild, matjessild og stegte sild. Hertil rødløg, purløg, løg, kapers, radiser og rugbrød. Røget laks med kapers- og rødløgsvinaigrette og vesterhavsost. Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron. Gravad laks med hovmestersauce. Æg og rejer med mayonnaise.

Tilkøb: Røget ål med æggestand og purløg +110 kr.

ANDEN SERVERING
Frikadeller med rødkål. Sennepsglaseret skinke med grønlangkål. Ribbensteg med sprød svær og rødkål. Andesteg med rødkål, æbler og svesker samt andesauce og brunede kartofler. Lun leverpostej med bacon og svampe. Stegte kartofler.

TREDJE SERVERING
3 slags oste med kompot og brød. Risalamande med lun kirsebærsauce. Julebordet serveres med landbrød og rugbrød. Hertil kærnet smør og hjemmelavet fedt.

PRIS PER PERSON 395 KR.

JULEFROKOST-DRIKKEPAKKE 350 KR.
Ved forudbestilling til minimum 10 personer. 2,5 timers ad libitum af husets vin, Carlsberg, sodavand, vand og kaffe samt en flaske julebrændevin per 10 personer.

Nyhavns Færgekros 3-retter julemenu

FORRET
Røget laks med rødløgs- og kapersvinaigrette friske krydderurter og Vesterhavsost. Hertil brød og smør.

HOVEDRET
Nyhavns Færgekros juleand: Confiteret andelår og andebryst, serveres med æbler, svesker, rødkål andeskysauce og brunede kartofler.

DESSERT
Risalamande – den klassiske juledessert med hakkede mandler serveret med lun kirsebærsauce tilsmagt portvin. Der er en mandelgave til den heldige.

PRIS PER PERSON 355 KR

Tlf.: +45 33 30 07 40


Peder Oxes klassiske juletallerken

09.jpg

Peder Oxes julesild
Hele sildefileter marineres i sildelage, sandeltræ og husets hemmelige krydderier. Serveres med crème fraîche, friskklippet purløg, kapers og rødløg.

Røget laks
Den røgede laks serveres med røræg og dild.

Æg og rejer
Håndpillede koldtvandsrejer serveres med smilende æg og mayonnaise.

Lun leverpostej
Husets hjemmebagte leverpostej serveres lun med stegte svampe og sprød bacon

Dianas frikadelle
Smørrebrødsjomfruens hjemmelavede lune frikadelle serveres med rødkål.

Pris per person: 200 kr.

Peder Oxes klassiske julemenu

Forret
LÖJROM
Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vi serverer löjrommen med crème fraîche, citron, hakket rødløg og ristet økologisk brød.

Hovedret
STEGT LANDAND
Den klassiske juleand. Vi fylder anden med æbler og svesker og langtidssteger den i ovnen. Serveres med kraftig andesky, rødkål, smørstegte kartofler og et bagt pigeonæble med ribsgelé.

Dessert
RISALAMANDE
Julens dejlige klassiker serveret med masser af ristede, hakkede mandler og varm kirsebærsauce. Og måske en lille mandelgave…

Pris per person: 385 kr.

Peder Oxes klassiske julefrokost

Peder Oxes julesild med rødløg, dild og kapers Karrysild med smilende æg Røget laks med dild Gravad laks med hovmestersauce Rejesalat med hjemmelavet mayonnaise.

Smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron Lun økologisk leverpostej med smørsauterede svampe og sprød bacon Lune frikadeller med rødkål Ribbensteg med sprød svær og rødkål Langtidsstegt landand med æbler og svesker.

To slags ost med hjemmebagt knækbrød og julekompot Risalamande med lun kirsebærsauce - og måske en lille mandelgave til den heldige…

Julefrokosten serveres med økologisk rugbrød og økologisk landbrød samt smør.

Pris per person: 450 kr.

Drikkepakke
2,5 timers ad libitum af husets vin, Carlsberg, sodavand, vand og kaffe samt en flaske julebrændevin per 10 personer.

Pris per person: 350 kr.

Tlf.: +45 33 30 07 40


Bøf & Osts 5-retters julemenu

DSC_0420.JPG

RØGET ØRRED
Serveres med muslingeskum, grønkål, granatæble og urter.

SVINERILLETTE
Serveres med brændte porreringe, tyttebærcoulis, fennikel og urter.

STEGT ANDEBRYST
Serveres med ribs, æbler, svesker, pommes mousseline og glace.

OST
To slags ost serveres med knækbrød og kompot af æble.

CHEESECAKE
Med kirsebærgelé og nødder.

Pris per person: 450 kr. ved forudbestilling.

Tlf.: +45 33 30 07 40


Cap Horns økologiske julemenu

and.jpg

JORDSKOKKESUPPE
Suppe af økologiske jordskokker serveres med sæsonens tilbehør. Hertil økologisk surdejsbrød og smør.

LANDAND
Confiteret økologisk andelår serveres med rosmarin- og appelsinbagte gulerødder, chiffonade af rødkål vendt med citronsaft og peber, selleripuré med brunet smør. Hertil andeskysauce og små kartofler.

DESSERT
Risalamande med lun kirsebærsauce.

TILKØB AF OST + 50 kr. pr. person.
To forskellige oste med hjemmebagt knækbrød og dagens kompot.

PRIS PER PERSON: 400 kr.
PRIS INKL. OST: 450 kr.

Cap Horns økologiske julebord

Serveres i små skåle på fade ved bordet.

Første servering
3 SLAGS SILD
Løgsild, karrysild og julesild serveres med rødløg, kapers og créme fraiche.
Røget laks serveret med kapersvinaigrette.
Æg og håndpillede chilerejer serveres med dildmayonnaise og citron.

Anden servering
DE LUNE
Pandestegt fiskefilet serveres med remoulade og citron. Lun leverpostej med svampe og bacon. Ribbensteg med sprød svær, skysauce, rødkål og kartofler. Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat.
Tilkøb: 60 kr. per person. Confiteret andelår med andesauce, æbler, svesker og rødkål.

Tredje servering
OST
2 danske oste med dagens kompot og brød. Risalamande med kirsebærsauce og mandler. Vi serverer økologisk surdejsbrød, rugbrød og smør.

Pris per person 425 kr.

Tlf.: +45 33 30 07 40


Zelestes julefrokosttallerken

DSC_0588.jpg

SMAG FLERE AF VOR ES R ETTER I MINDRE STØRRELSER.
TATAR
Syltet skalotteløg - pommes paille - aioli

RIMMET LAKS
Gulerod - bladselleri - knas - rygeostcreme

ANDERILETTE
Blomme-barbecuesauce - rødkål - syltede gulerødder - fermenterede tranebær

Serveres med brød og smør.

PER PER SON 225 KR.

Zelestes 3-retters julemenu

RIMMET LAKS
Gulerod - bladselleri - knas - rygeostcreme

CONFITER ET ANDELÅR
Andevinaigrette - granolie - rødkål – æbler – svesker - kartoffelmos

KIRSEBÆRSORBET
Mandelmarenges – vaniljeskum - ris

PRIS PR. PERSON 425 KR.

TILVALG
2 slags ost - chutney - knækbrød + 50 kr. per person.

INKLUSIVE VINMENU + 300 KR.

Tlf.: +45 33 30 07 40


Kompassets 3 smørrebrødsserveringer

Københavnersættet-kompasset.jpeg

Første
KARRYSILD
Syltede sennepsfrø - perleløg - brændt æg

LAKS
Rygeostcreme - radise - agurk - dild

Anden
ANDERILETTE
Syrnet rødkål - græskarpuré

HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ
Tyttebær - grønkål - bacon

Tredje
PANNA COTTA MED KIRSEBÆR
Rischips - mandelknas

Pris per person 255 kr.

Kompassets 3-retters julemenu

Forret
HUMMERBISQUE
Hummer - hav taske - dild - creme fraiche

Hovedret
CONFITERET ANDELÅR
Rødkålssalat - pommes fondant - andeskysauce

Dessert
PANNA COTTA MED KIRSEBÆR
Rischips - mandelknas

Pris per person 450 kr.

Tlf.: +45 33 30 07 40


Huks Fluks’ julemenu

Winemakers_dinner.jpg

Forret
TATAR
Med laks og havkat serveret med line, pinjekerner, dild og sesam.

Hovedret
ANDEBRYST
Serveret med rodfrugter, kartofler, trøffelreduktion.

Dessert
RISALAMANDE
Med lune kirsebær

Pris per person 385 kr.

Tlf.: +45 33 30 07 40


simpleRAWs juletallerken

LRG_DSC04099.jpeg

Smørrebrød med syltet aubergine i karry med rødløg og dild.

Rødkålssalat med appelsin og granatæble.

Tempeh-deller med kartoffelsalat og kapers.

Per person: 175 kr.

simpleRAWs julemenu

FORRET
2 stykker smørrebrød:
Syltet aubergine i karry med løg og dild. Smørbagt tempeh med noritang, remoulade og purløg.

HOVEDRET
Fyldte portobellosvampe, karameliserede kartofler, rødkålssalat med appelsin og granatæble.

DESSERT
Chia ala mande med kirsebær og kandiserede mandler.

Pris per person 250 kr.

Tlf.: +45 33 30 07 40

Vibeke Nielsen