5 fantastiske frokoster i København

Klassisk eller moderne smørrebrød, 2-retters gourmet eller en frokosttallerken med laks, svampetoast og tatar? Her er 5 helt forskellige måder at spise frokost i indre København.

Nyfortolkede livretter i Cap Horn

Cap Horn har gennem det sidste halve år undergået en større forandring. Her finder du danske bistroretter, som er løftet i nye fortolkninger. Hvad der er på menuen afhænger af sæsonens råvarer, og alt er lavet fra bunden. Restauranten bruger blandt andet lokale sankere til at samle de helt rigtige urter og andre af naturens spiselige glæder til deres retter. På frokostkortet finder du blandt andet en “Tartelet” - ikke som du kender den, men confiterede brisler med jordskokker, morkler og trøffel. Det gælder også den klassiske frikassé, som her serveres med kylling, kål, champignon à la grecque og hønsecreme. Prøv en frokostmenu med kokken og sæsonens favoritter.

Frokostmenu
2-retters menu - køkkenets anbefaling : 255 kr.
Tilhørende vinmenu inkl. vand m/u brus 195 kr.

Færgekroens frokostfad

Nyhavns Færgekro er som altid god for et stykke klassisk dansk smørrebrød med sild, en varm frikadelle med kartoffelsalat og en rødspættefilet med remoulade. Deres frokostfad indeholder alt det og lidt til. Der følger både rugbrød og surdejsbrød med samt en ostetallerken til at afslutte gildet.


Færgekroens frokost
Karrysild
Æg og håndpillede rejer
Rødspættefilet med dildmayonnaise og håndpillede rejer
Frikadeller med kartoffelsalat
Roastbeef med remoulade, surt og ristede løg
Ostetallerken

275 kr. per person (skal bestilles af min. 2 personer).

Frokostmenu Kompasset

Kompasset er smag for både øjne og mund. Kvalitet møder velsmag, når restauranten forener gourmet med dansk folkekøkken i moderne udgaver af smørrebrød og farverige frokostfavoritter. Af udvalgte smørrebrød kan nævnes sild i varme karrykrydderier med vagtelæg, kapers og æble, friteret pighvar med grov hjemmelavet remoulade og syltede herligheder samt kantareller med svampemayonnaise og sylt. Du kan også lade dig overraske med deres frokostmenu.

Frokostmenu
2 stk. smørrebrød - køkkenets anbefaling
Vand m/u brus
Stempelkaffe/te
245 kr. per person

Det bedste fra Zeleste

Zeleste er et moderne spiseri med fisk, skaldyr og årstidens grønt på menuen. Inspirationen får de fra det nordiske og franske køkken og fokus er på kvalitet og tidens tendenser. Her får du en intim spiseoplevelse på Store Strandstræde i indre København.  Til frokost kan du blandt andet spise skaldyrsfad, tatar, svampetoast, ceasar salat og croque madame eller smage lidt af hvert på deres frokosttallerken.


Frokosttallerken

Smag flere af vores retter i mindre størrelser.
SVAMPETOAST/Vilde svampe – brioche – fløde – trøffel
RIMMET LAKS/Æble – agurk -rygeost – dild
TATAR/ Rørt tatar - estragon - Dijon sennep - cognac - cornichoner
275 kr. per person

Frokost, der aldrig går af mode

Restaurant Peder Oxe er den gamle ven du aldrig glemmer. En københavnerklassiker på det smukkeste torv i byen. Her går menukortet aldrig af mode, men i ring som årstidernes skiften. Peder Oxe byder på dansk smørrebrød og elskede klassikere, serveret side om side med vildt og det bedste fra sæsonens spisekammer. Til frokost er det klassiske smørrebrød i fokus. Vælg mellem klassikerne eller smag lidt af hvert på deres frokostanretning.

Frokostanretning
Æblesild
Smørstegt rødspættefilet
Hønsesalat
Rørt tatar
Gammelknas med chutney

265 kr. per person.

Tholstrup