Økologi-marked i Nyhavn
Lørdag 16. marts fejrer vi foråret med et økologisk madmarket i Cap Horn. Vi omdanner restaurantens første sal til et økologisk paradis med passionerede producenter, der byder på smagsprøver af deres økologiske specialiteter. Det er også muligt at købe de mange lækre varer med hjem - der vil være økologisk vin, øl, friske krydderurter til altankassen, mel, ost, lemonade og meget mere.
Udenfor byder Cap Horn på smagsprøver fra sæsonens menukort, der blandt andet frister med den delikate stenbiderrogn. I restaurantens underetage kan du nyde både økologisk frokost og live jazz.
Hvor og hvornår
Lørdag 16. marts kl. 12.00-15:00
Cap Horn
Nyhavn 21
1051 København K
+45 33 12 85 04
reservation@caphorn.dk
Se placering på kort
Det er gratis at deltage!
ÅRETS DELTAGERE
Vinslottet
Vinslottet er både leverandør af og ekspert inden for alt slags vin. I deres sortiment finder du økologiske vine fra både Frankrig, Italien og Spanien.
Farmers Market
Farmers Market er leverandør af økologisk frugt og grønt til danske restauranter og caféer. Derudover driver de butikken Solfrugt i Torvehallerne i København.
Thise Mejeri
Thise Mejeri blev grundlagt i 1988 af syv øko-idealister i Nordvestjylland. Thises økologiske landmænd producerer mejeriprodukter af fineste kvalitet med stor passion for økologi.
Ørbæk Bryggeri
Ørbæk Bryggeri startede med at producere økologisk sodavand og juice under navnet NaturFrisk i 1997. I dag er fokus på øl. Ørbæk bryggeri står blandt andet bag Cap Horns helt egen øl - som er økologisk selvfølgelig.
Snapsbornholm
Snapsbornholm producerer økologisk snaps med otte smagsvarianter og økologi i højsædet. Bag Snaps Bornholm står to venner og ildsjæle, der startede med at brygge chilisnaps i privat regi. Snapsens popularitet gav dem blod på tanden til at skabe mere.
Slagteren fra Kultorvet
Slagteren ved Kultorvet har eksisteret siden 1888. Økologi er for håndværkslagteren lig med genvejen til unikke smagsoplevelser såvel som dyrevelfærd. Slagteren er derfor 100% økologisk..
Bornholms Mosteri
Bornholms Mosteri er oprindeligt startet som et kommunalt beskæftigelsesprojekt i 2006. Over halvdelen af medarbejderstaben består stadig af psykisk sårbare borgere, der producerer økologisk most og saft til førende restauranter, butikker og cafeer i Norden. Ambitionen er at minimere sukkeret for at skabe en autentisk og uspoleret smagsoplevelse, mens kunstige tilsætningsstoffer helt er udelukket.
Foodture
Foodture er frontløbere inden for alternative og bæredygtige fødevarer i form af tempeh - et vegansk produkt, som er rigt på proteiner, fibre og omega-3-fedtsyrer. Tempeh er lavet af hvide lupinbønner og stammer fra oprindeligt fra Indonesien.
Vi glæder os til at se jer til en dag i økologiens tegn!